1. Generelle vilkår 1.1 Disse betingelser regulerer dit køb og brug af produkter og tjenester hos Cyberdata.dk. 1.2 Ved at foretage et køb accepterer du disse betingelser og forpligter dig til at overholde dem.

  2. Bestilling 2.1 Når du afgiver en bestilling hos os, bekræfter du, at oplysningerne er korrekte og fuldstændige. 2.2 Du er ansvarlig for at sikre, at du har retlig beføjelse til at afgive bestillinger og foretage betalinger. 2.3 Vi forbeholder os retten til at afvise en bestilling, hvis vi har rimelig grund til at tro, at den er ulovlig eller overtræder disse betingelser.

  3. Priser og betaling 3.1 Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inkluderer moms, medmindre andet er angivet. 3.2 Betaling skal ske inden for de angivne betalingsfrister og kan ske via de tilgængelige betalingsmetoder. 3.3 Ved forsinket betaling kan der pålægges gebyrer eller renter i henhold til gældende lov.

  4. Levering 4.1 Leveringstiden vil variere afhængigt af produktet og den valgte leveringsmetode. 4.2 Vi bestræber os på at levere produkterne til tiden, men vi påtager os ikke ansvar for eventuelle forsinkelser forårsaget af leverandører eller transportører.

  5. Returnering og reklamation 5.1 Du har ret til at returnere et produkt inden for 14 dage efter modtagelsen, så længe det er i ubrugt og salgbar stand. 5.2 Eventuelle reklamationer skal anmeldes inden for rimelig tid efter opdagelsen af fejl eller mangler ved produktet.

  6. Ansvarsfraskrivelse 6.1 Vi påtager os intet ansvar for skader eller tab, der opstår som følge af brugen af vores produkter eller tjenester, medmindre det skyldes grov uagtsomhed fra vores side.

  7. Persondata 7.1 Vi behandler persondata i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning og vores privatlivspolitik.

  8. Ændringer i betingelserne 8.1 Vi forbeholder os retten til at ændre disse betingelser med rimelig varsel. Ændringer vil træde i kraft fra det tidspunkt, de offentliggøres på vores hjemmeside.

Ved at foretage et køb hos Cyberdata.dk accepterer du at være bundet af disse betingelser. Vi opfordrer dig til at læse dem grundigt igennem, inden du afgiver din bestilling.

Product added to compare.