Cyberdata.dk blev startet som en Dansk iværksætter virksomhed i 2008, der som udgangspunkt, kun koncentrerede sig om, web udvikling på freelance basis.

i 2013 flyttede firmaet til Indonesien, og de første asiatiske udviklere blev ansat, og hurtigt kom der også en grafisk designer til, efterhånden som efterspørgslen blev større, og kunderne efterspurgte en mere komplet service.
Alle vores udviklere har mindst 5 års erfaring og universitets uddannede. På nuværende tidspunkt har vores udviklere 7-18 års programmerings erfaring.
Mange af vores udviklere er færdiguddannet igennem Cyberdata.dk og får løbende nye opgaver de ikke har prøvet før, og på den måde lærer at løse nye problemer og opgaver.


De helt tidlige dage.

Jeg startede selv som 12 årig i 1983, da jeg fik min første hjemmecomputer Lambda 8300 i fødselsdagsgave.
selv med 1 kb ram kunne man spille simple spil, ved at loade dem fra et kassettebånd, men de blev hurtigt kedelige, så gik i gang med at læse manualen til Basic programmering der medfulgte computeren, og blev ret hurtigt god til det, og snart lavede jeg også selv små spil og programmer.
Senere blev det til Commodore Vic 20, Commodore 64 og Amiga 1000, og nu blev spillene og grafikken langt bedre i de spil jeg lavede, og programmerne blev langt mere komplicerede, og jeg mestrede nu Basic sproget nærmest fuldt ud, og begyndte også at programmere en lang række andre programmeringssprog.

Efter endt uddannelse og i job som bl.a lastbil chauffør og kranfører i en del år, og selvstændig legetøjs importør DK-Toys.dk i 9 år, startede jeg så Cyberdata.dk, og flyttede til Bali i Indonesien hvor jeg nu har boet i 10 år (2023)

Mvh.
Kim Jacobsen
CEO hos Cyberdata.dk

Product added to compare.